O moja predivna prelijepa glamurozna draga

Njih dvoje pričaju bez riječi. Pogledi im se susretnu negdje na pola puta, i svatko može pretpostaviti potencijalne njihove rečenice, no tu nema baš puno smisla. Nikad nismo sigurni što je zapravo istina. Poljupci i dodiri su zanimljiviji od riječi, bez obzira na okolnosti. Zabava je dosadnija od šutnje i vrijednost onoga rečenog u toj istoj tišini nadmašuje bilokakvu bujicu lažnih i iskvarenih riječi. Ona govori tako čarobne i najiskrenije laži. Ali njemu nikada. Samo za njega ostavlja onaj jedini djelić istine koji je još sposobna prepoznati. Ljubav. Nastoji ne ponavljati tu besmislenu izjavu, iako osjeća povremenu potrebu da zvuči kao telefonska sekretarica.

On:

Kako lijepo plešeš nad krhotinama ljubavi, tako eterično sklisko na uljnatim stopalima i gumenim nogama. Užitak je, gotovo nadrealni, promatrati te.
Neponovljivo je gledati te kako pokušavaš slikati željene stvari na platnu kojeg nema. U iluzijama kojih nema. U svijetu sjena- laž je jedina istina, a ljubav je, znaš ljubav je- samo igra staklenih perli na usnama bludnice.


Ona:

Lijepe li niti srebrne marionetske!
Lijepo ti pristaju noćas dragi, uz tvoje raspolovljene obraze.
A odnekud curi slatki osmijeh.
Hoću li ikada čuti: "Danas je dan kad počinjem iz početka. Vremena je bilo dovoljno i prošlo je besmisleno, kao sve što besmisleno prolazi. Svaki dan istiji od istih svaka noć standardno ružna, svaka čežnja jednakija od jednakih, vremena je bilo dovoljno? "
Nadam se da "zabava dosadnija od šutnje" nije samo zabluda koju sam tako naivno povjerovala.

On:

O moja predivna prelijepa glamurozna draga...

Posveta tebi, čiji fascinantni um slavim ovim tekstom.

Credits
Site © http//:hellno.blog.hr© Kontakt: © Mail

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

OO1 LINKOVI

MAIL


002 INDEX
O BLOGU
ARHIVA
FORUM

003 FRIENDS
NINA
MAJA
LEONA
SIK
LUKA