Kronike neemocionalnih, 1.dio

(don't go) I never wanted anybody more than you
(I know) The only thing i ever really loved, was hurting you.
(Don´t go) I never wanted anybody more than you
(I know) The only thing i ever really loved, was hate.


[The Nameless, Slipknot]

To bila neka misao vodilja u svijetu u kojem takvi žive. Ali nije da te osobe ne osjećaju ama baš ništa, samo imaju drugačiji smisao za ljubav, tj. ljubav je njima nepotrebna bol i patnja i odbijaju se vezati da ne bi ostali povrjeđeni.

No nameće se pitanje kako slomiti kamenu grudu u prsima što kuca umjesto srca? Jednostavno nemoguće jer te osobe imaju toliko krinka da je teško doći do istine što je zapisana u kamenu. Njima ne vladaju osjećaji, već razum i proračunate misli za svaki slučaj. Takve osobe se uspiju obraniti od svega, i ako je život lijep, njima je još ljepše jer bez previše emocija lakše je podnijeti užase ovog vremena. Iako je njima lijepo živjeti život bez puno boli, javljaju se i neke nuspojave. Takve osobe postaju hladne i bezobzirne, te će napraviti sve da dobiju što žele i kad nešto krivo naprave, samo će se osmjehnuti bez ikakve grižnje savjesti.

Iako je ljubav najljepši osjećaj na svijetu, te osobe ne prihvaćaju to jer se boje i gorčine i tupog bijesa koje ljubav sa sobom donosi. S njihovih usana će rijetko proći iskreno volim te, no bez ikakvog zadržavanja će reći mrzim te bez obzira na reakciju druge osobe. Naravno, nije da te osobe potpuno negiraju i odbacuju ljubav samo ne žele osjetiti sve što donosi pa ju blokiraju i dopuštaju samo do određene granice.
No, sve to nije tako lijepo, takvo stanje donosi puno raočaranja, samo što te osobe znaju to zakopati duboko u sebi, kao i svaki drugi osjećaj kojeg se boje.

Napisala:Stephanie

Credits
Site © http//:hellno.blog.hr© Kontakt: © Mail

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

OO1 LINKOVI

MAIL


002 INDEX
O BLOGU
ARHIVA
FORUM

003 FRIENDS
NINA
MAJA
LEONA
SIK
LUKA